Skip to content →

Project SAaM en Repaircafé

Eén van de projecten die ik begeleid heb voor Kerk in Actie, Zorgzame Kerk, is de voorbereiding voor een ontmoetingscafé SAaM en het Repaircafé in Doorn. De Protestantse Gemeente Doorn wil graag diaconaal relevant aanwezig zijn in Doorn. Al eerder was er een onderzoek naar de mogelijkheid een kringloopwinkel te openen. De pilots van Kerk in Actie voor Zorgzame Kerk sloten hierop aan. Met de werkgroep heb ik verkend hoe de Protestantse Gemeente Doorn diaconaal aanwezig kan zijn in Doorn met een bijdrage aan de (preventieve) zorg aan alle inwoners. Dat gebeurt via een ontmoetingscafé en een repaircafé.

Mijn rol was: projectleider, begeleider en trainer van de eerste groep vrijwilligers.
Meer informatie op de website.

banner_SAaM_800

Published in Uncategorized

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *